Nie jesteś zalogowany na forum.
- Zakopujemy w ogródku jak już.- śmieję się cicho.
- Może i w domu nie trzymają. Gdzie indziej pewnie tak - mruczę, przypominając sobie słowa ojca.
"Czasem należy zrobić coś, co nie jest zgodne z twoim sumieniem, by utrzymać porządek. Po jakimś czasie się do tego przyzwyczaisz.
Goddamn right, you should be scared of me
Who is in control?
Musiałam się napić. Weszłam do klubu i zamówiłam od razu drinka po czym poszłam na swoje miejsce w loży dla VIP-ÓW.
Taste me, drink my soul
Show me all the things
That I shouldn't know
When there's a new moon on the rise
Po chwili, Milly przynosi mi czerwony drink. Jak twoja krew... I krew ojca.
- Czyli żadnych szans na zostanie zombie. - zaczynam bawić się bransoletką.
- Ja tam nie wiem. Może suka jest zombie, bo jest tak samo szpetna, jak one? - Wzruszam ramionami.
Who is in control?
Wchodzę do klubu. Gdy podchodzę do loży dla vipów, zauważam moją siostrę, która pije. Oj nie ładnie pić w tym wieku.- Ona jest nieletnia, nie może pisać.- wyrywam jej z ręki szklankę i rzucam nią w najbliższą barmankę.- Kto w ogóle wpuścił tą sprzątaczkę do tego klubu?!- warczę.
Czyli tak wygląda Boucher na żywo. Jej prawdziwa twarz.
- Jaki masz problem z tym, że tu jest? - unoszę brew.
- Bo ona tutaj nie została zaproszona, a Vickie tak. Taki ma problem - prycham, gdy słyszę słowa Suzanne.
Zastanawia mnie, czy użycie skróconego imienia jeszcze bardziej ją wkurzy.
Who is in control?
- Ona jest do jasnej cholery nieletnia! Nie może sobie tak po prostu pić alkoholu i siedzieć tu z wami.- wrzeszczę i zaczynam mocno szarpać za ramię siostrą aby się podniosła.
- Zostaw ją. - mówię jak na razie spokojnie. - Poza tym, jak ma pić skoro rzuciłaś jej drinkiem w barmankę? - prycham.
Wstaję i obejmuję ręką Boucher 2, wyrywając ją Boucher 1.
- Improzwizacja - mamroczę tak, że suka mnie nie słyszy.
- Z tego co wiem, nie przebywasz tutaj "legalnie", skoro w tej loży mogą siedzieć tylko osoby, które zaproszę ja. - Prycham. - A ty nie jesteś zaproszona, w przeciwieństwie do Vickie i Suzanne. Swoją drogą, twoja mama na pewno się ucieszy, gdy przekażę jej, że musi zapłacić za strój służbowy barmanki. - Unoszę brew rozbawiony. - Albo jeszcze lepiej. Jak mój ojciec jej to przekaże.
Who is in control?
- Nie masz prawa jej dotykać.- syczę.Mała dziwka zaraz pożałuję, że ze mną nie wróciła domu.- Ciekawe co by na to powiedziała twoja urocza dziewczyna Penelope? Chyba nie lubi być zdradzana.- uśmiecham się sztucznie. Muszę coś rozwalić albo kogoś rozwalić, bo nie wytrzymam. Biorę szklaną misę z ponczem stojącą przy wejściu i wylewam ją na nich wszystkich oraz lożę a potem rzucam na podłogę misę.- Ups chyba musicie zmienić lożę.
Przewracam oczami typowe, wyżywa sie na innych za swoje niepowodzenia.
Cała się kleję. W dodatku ta sukienka jeszcze bardziej przykleiła się do mojego ciała. Argh.
- Lepiej będzie, gdy stąd pójdziesz. - syczę i wyciągam nóż z torebki.
Przyglądam się im. Niezła komedyjka. Uśmiecham się pod nosem próbując się nie roześmiać na głos i popijam kolejnego już drinka.
Taste me, drink my soul
Show me all the things
That I shouldn't know
- Halley Suka Destrukcji. - Śmieję się zimno i odsuwam od siebie Boucher 2. - Sukienka barmanki, sukienka Suzanne, moje ubrania, sukienka Vickie, którą jej kupiłem i loża. Elizabeth się ucieszy, gdy będzie musiała za wszystko zapłacić. - Marszczę brwi i poważnieję. - Nie mieszaj do tego Elie - syczę. - Bo pożałujesz. Nie będę powstrzymywał Suzanne, a nawet jej pomogę.
Who is in control?
- Radzę ci stąd szybko wyjść. - bawię się nożem. - Może się to dla ciebie dosyć źle skończyć.
- Ja ją zabiję, normalnie zabiję! Ona nigdy nie może zająć mojego miejsca nigdy nie może być lepsza od mnie!- krzyczę.
Wyrywam dziewczynie nóż i szarpię Victorię tym razem o wiele mocniej. Dziewczyna upada na podłogę, waląc głową o podłogę. Nachylam się nad nią z nożem.- Nie daruję ci tego nigdy. On mój i tylko mój.- warczę wściekła. Jestem tak wściekła, że w tej chwili nie powstrzymam się przed niczym.
Szybkim ruchem wyciągam pistolet, który zawsze mam przy sobie i celuję nim w głowę Boucher 1. Nie zrobię tego.
Jednak moja mina i postawa wyrażają co innego.
- A teraz ją puścisz, albo twoja matka będzie miała coś jeszcze do sprzątnięcia - mówię niepokojąco zimnym i opanowanym głosem.
Who is in control?
Sięgam jeszcze raz do torebki. Nożyczki też mogą się przydać... Na przykład do wydźgania oka.
- To jak... zostawisz ją? - pytam zimnym tonem.
Zaczynam się głośno śmiać. Wstałam i zaczęłam też klaskać.
–Brawo! -nie mogę opanować śmiechu.– To lepsze niż komedie.– zaczynam iść w ich kierunku.– Mój kumpel Szatan się cieszy z waszej miłości.– Chyba ciut za dużo wypiłam– Szkoda, że trupów nie będzie bo to zrujnuje wasze życie do końca... –mowie spokojniej.– Ale miło popatrzeć jak jednak chcielibyście to zrobić.– mówię z uśmiechem.
Taste me, drink my soul
Show me all the things
That I shouldn't know
Wściekła rzucam w dziewczynę która się śmiałą tym co miałam akurat pod ręką. I to był na jej na nieszczęście nóż. Ma farta, że tylko drasnął ją w ucho ( tak jak w Niezgodnej.)- Dobra, wiecie co jesteście siebie warci. Wszyscy.- macham ręką i najzwyczajniej w świecie wychodzę z klubu.
Z powrotem chowam pistolet.
- Boucher mamy ana chwilę z głowy.
Who is in control?
Dotykam ucho i znowu się lekko śmieje.
–Papa szmato! – Macham za nią na pożegnanie rozbawiona. Patrzę na resztę i im się przyglądam. Westchnęłam.
–Radze wam się szybko przebrać i wziąć prysznic bo z tym ponczem potem będzie tylko gorzej.– Uśmiecham się.
Taste me, drink my soul
Show me all the things
That I shouldn't know
Marszczę brwi.
- A ty to kto? - Pytam pogardliwym tonem, mimo że wiem, że to ta słaba piosenkarka.
Who is in control?