Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nope, nie wierzę ci dzieciaku. - wzruszyłem ramionami - Mnie nie oszukasz
/Szatan:/
https://www.youtube.com/watch?v=Osv-qXkhp-Y
Ostatnio edytowany przez Staruszek Chris (2017-04-08 23:36:54)
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- Głębokie - westchnąłem. - Sorry Li, czasami sam czuje się jak jego syn, który nie przyznaje się do ojca - przyznałem.
Między mężczyzną a kobietą przyjaźń nie jest możliwa. Namiętność, wrogość, uwielbienie, miłość – tak, lecz nie przyjaźń.
Skinąłem głową ze zrozumieniem, odstawiając kota na ziemię - Ja... W sumie chyba będę szedł. Muszę znaleźć jakiś nocleg i tak dalej... - poprawiłem plecak - Miło było cię w końcu poznać... - zawahałem się - ...tato - wyrzuciłem w końcu i skierowałem się do drzwi
There's no word as "normal". Nothing is normal in this world. It can be at least "gently abnormal".
Spojrzałem ponaglająco na Chrisa. No na wszystko co święte Chris, zachowaj się jak przystało!
Między mężczyzną a kobietą przyjaźń nie jest możliwa. Namiętność, wrogość, uwielbienie, miłość – tak, lecz nie przyjaźń.
Wywróciłem oczami widząc spojrzenie Azraela i dla świętego spokoju postanowiłem się odezwać - Zaczekaj...
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
Odwróciłem się na pięcie - Tak...?
There's no word as "normal". Nothing is normal in this world. It can be at least "gently abnormal".
- W mieście jest bar. Powołaj się u rogatego barmana na moje nazwisko, powinien ci znaleźć jakieś mieszkanie - powiedziałem obojętnie, wbijając wzrok w sufit
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
Podskoczyłem w miejscu, ale przez nogę szybko tego pożałowałem - Dziękuję - skinąłem głową
Westchnąłem. Trochę lepiej.
- Ja też znikam. Pamiętaj Liam, za kilka dni na zdjęcie szwów.
- Będę pamiętał - uśmiechnąłem się i wyszedłem na zewnątrz. Teraz trzeba zlokalizować bar. I nie wpaść w kolejną pułapkę.
- No, lepiej niż się można po tobie spodziewać. - Musiałem przyznać.
Prychnąłem - Idź, bo ci się dziewczyna wkurzy
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
Wywracam oczami.
- Jakby mi zależało - prychnąłem.
- Jakby ci nie zależało, to być nawet nie zaczynał tematu - zauważyłem
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- Chciałem Was zostawić samych. Jak można nie wiedzieć, że ma się syna? - zacząłem.
Q: Można.
- Najwyraźniej można. - uciąłem warknięciem
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- No wiesz, może zamiast zajmować się mną, zajmij się nim? - zaproponowałem. - Ale... jedna prośba. Nie traktuj Liama jak mnie gdy byłem młodszy, okej?
Zacisnąłem usta. Gdybym ja kurwa przynajmniej wiedział jak...
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- Ale ciesz się, ominęła Cię najgorsza część ojcostwa. Poznaj go, zakumpluj się. Serio - proponuje.
- Nie lubię ludzi - warknąłem - Odpowiadając na następne stwierdzenie: Tobie bliżej do małpy
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- Pierdol się. Bo jak zbierasz się za kobiety, to kiepsko na tym wychodzisz - wywracam oczami.
Prychnąłem - Dobra, wynoś się już
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- Ale obiecaj ogarnąć temat Liama - postawiłem warunek.
- Chciałbyś - przewróciłem się na bok
I'm surrounded by idiots
A nie mówiłem?
- Chris... to twój syn... - zacząłem z żalem. - Szukał Cię.